MBC Music Core Christmast Special Recording

Karena ini masih recording, jadi baru ada fancamnya, yahh biar ngga penasaran, liat fancam yang ini dulu yaa ^^

cr: 2pinkninja @ YT

fanchant-nyaaa ~~~ kenapa selama ini aku ga denger part ELF teriak nama 13 member yaa ? *pabo me (getok” pala ndiri) … aku super duper sukaaaa banget ama outfitsnya ❤ ❤ ❤ tapii kalo liat LeeTeuk oppa menggigil kedinginan gituu, mendingan ditutupin ajah pake jaket yang tebel TT___TT  I wonder how many times they’ll do the record, oppa~~please, stay healthy okaay 😥

pics under the cutDOWNLOAD EUNHYUK PICS HERE

DOWNLOAD LEETEUK PICS HERE

DOWNLOAD DONGHAE PIC HERE

thanks to:

Reuploaded by: Excentrique @ SJ-WORLD.NET
soompi forum
^.^

3 thoughts on “MBC Music Core Christmast Special Recording

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s