S.M. The Ballad @ MuBank and MuCore + KiBum @ Movie Premiere

[101203] Music Bank – S.M. The Ballad – Miss You

cr: UnknownCarrot170 @ YT

kemanakah perginya Jay ??

[101204] Music Core – S.M. The Ballad – Hot Times

cr: WorldKpop2 @ YT

aku suka lagu ini…suka suka sukaaaa ^^ teriakannya Kyu oppa bikin aku megap-megap *breathless.. kalo teriakannya Jjong bikin aku o.O *merinding disko..hahaha

next..

guess, who’s this ?

pipi tembem ditambah kebiasaan cara dia senyum dengan menutupinya dengan tangan..pasti udh tau siapa dia ^^

Jadi, ceritanya KiBum ini menghadiri premiere-nya film “Standing Sleeping Tree” tanggal 2 Desember kemaren..Kalo KiBum udah muncul-muncul gini roman-romannya sii pertanda baik … aminnnnn *praying hard

credit: newsen | reupload: ★яєιℓα @ SJ-World.net

Credits: as tagged (Arts news)
Reuploaded by: Excentrique @ SJ-WORLD.NET

Credits: UnionPress? (as tagged)
Reuploaded: black_cat@SJ-World.net
Take out with FULL & PROPER CREDITS! | DO NOT HOTLINK!

5 thoughts on “S.M. The Ballad @ MuBank and MuCore + KiBum @ Movie Premiere

  1. GANTAAAAAAAAAAAAANG..
    nan nomu nomu nomu nomu nomu nomu nomu nomu cuwaaa….
    maksudnya KIBUM loh yaa yang ganteng bukan yang lain,, hehe ^^

    OGM i missed him so bad..
    wish he will comeback asap..
    jeballlll….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s