@GaemGyu is Really Super Junior’s Cho KyuHyun

Follow KyuHyun on twitter now !!!

@GaemGyu

Yupz, akhirnya confirm juga kalo account itu punya Kyu, soalnya aku emang udah follow dari awal isu-nya merebak ^^ hehe…dan lagi, dia udah mulai aktif di twitter, terbukti dengan mulai bermunculan piku” upload-an Kyu ^^

outfits-nya sama kaya yang di Inkigayo kan ? ^^

ini pas mereka lagi makan…ada kejadian lucu loh, Kyu kalah maenan batu gunting kertas (suit) akhirnya ngga bisa makan rob eye steak deh ~wakakakakak~

YeTeuk couple !!!

cr: Gemmy317 @ YT

Heenim’s Tweet

Starting from 8 o’clock position, clockwise is Kyuhyun, Leeteuk, Yesung, Siwon and the head manager hyungㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

For your information, Kyuhyun couldn’t eat one piece of rib eye steak because he had to go to the dorm and right away did rock, paper, scissors ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
A man is rock of course

Source: Heechul Twitter

kasian banget Kyu ;P udah gituu, wookie langsung nge-tweet + nge-upload piku ini ^^

It’s a spread from a magazine ㅋㅋ
Our pretty Kyu~~♥
Our Kyu’s face expression
You can find out the reason on Heenim’s Twitterㅋㅋㅋ

Source: Ryeowook Twitter
Translated by Minnie @ SUJUISM.BLOGSPOT.COM
DO NOT ADD YOUR NAME TO THE CREDITS
TAKE OUT WITH THE FULL CREDITS

*ngakak ngga ketulungan* mianhae kyu, tamapangmu ituu lucu sekaliii… hihihi, tenang..sebentar lagi wookie bakal ngasih dirimu makan kug *KyuWook biased* ~nyiahahaha~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s