BONAMANA Album Jacket Making + BONAMANA @ Dream Concert + @ MuCore

cr: nglpms @ YT

other screencaps  under the cut ^^

gimanaaa ? okee kannn … yaiyalah namanya juga SUPER JUNIOR ^^demen ama pose teukie oppa yang terakhir deh ❤ wookie oppa mah mukanya biru pun, aku tetep cintah ❤ ❤ but kyu ?? umm,,no comment ahh (^^)v hehe..

cr: sj-world.net

Super Junior @ Dream Concert

cr: CrazyCarror330 @ YT

what can i say ?? they was sooooo awesome !!! love their outfits dan sepertinya sound-nya udah makin makin bagus, ngga ada gresek”-nya lagii ^^ ditambah sapphire blue ocean yang selalu tak pernah lelah mengiringi mereka ❤ ❤ SUPER JUNIOR and ELF are LOVE !!!

BONAMANA @ Music Core

cr: CrazyCarrot220 @ YT

ada kata yang lebih bagus dari LOVE ngga sii ??? mereka bener-bener yaa *pingsan* outfits warna silver…teukie smirk everywhere…’83ers LOVE…what else ?? they’re just LOVE…there’s nothing i can say…LOVE LOVE and LOVE ^^

One thought on “BONAMANA Album Jacket Making + BONAMANA @ Dream Concert + @ MuCore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s