How Sweet He Is ?!

yorobeunnnn annyeong  ^^

lama tak bersua *halah* hehe jeongmal mianhaeyo yaa *bow a thousand time*

aku baru liat forum terus nemu ini,,,mungkin kalian udah tau,,,tapi berhubung disini belum ada beritanya,,,soo ora popo toh ^^

let’s check this outtt …

Today is.. Joyful

미.인.아
Be.au.ty

13… & E.L.F

한경이형,강인이형,기범아…대박낸 다!!!^^ 우린 슈퍼주니~~~어에요^^
Hankyungie Hyung, Kanginie Hyung, Kibumah…it’ll be a big success!!!^^ We are Super Juni~~~or^^

Original Source. 이동해미니홈피
Translated by. superlover♫ at SJ-WORLD.NET

T__T maap yaa chingu chingu,,onnie onnie,,and dongsaeng dongsaeng,,,bukannya seneng, aku malah sedih begini baca tulisannya donghae oppa tercintah 😥 diriku bener-bener belum rela 100 % kalo jumlah mereka sekarang makin lama makin berkurang *mewekk* yes, i’m just like little bit egois, tapiii *speechless* yasudlaa tak usah dilanjutkan,,,moso malem minggu begini diriku banjir airmata ? mending mantengin teaser BONAMANA yang bener-bener HOTT … bukan cuman HOT,,tapii HOT and SPICY 😉

4JIB DAEBAK !!!

*nabung ahh nabung*

credit tambahan: soompi forum ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s